ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας ξεκινάει από την μελέτη του χώρου του κάθε επαγγελματία προσπαθώντας να προσεγγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες του και να εξασφαλίσει τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας.
Κατόπιν το εξειδικευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει και προτείνει τις καλύτερες λύσεις για το εργασιακό σας περιβάλλον δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εργονομία και την λειτουργικότητα προκειμένου ο χώρος σας να αποδίδει το maximum των δυνατοτήτων του.
Με βάση την τεχνογνωσία και σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας μπορούμε και εξοπλίζουμε μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών χωρών όπως εστιατόρια - ψητοπωλεία - ξενοδοχεία - κρεοπωλεία - ιχθυοπωλεία - κρεπερί - μπαρ - μπουγατσατζίδικα - ζαχαροπλαστεία-catering κτλ. Η συνεχής ποιοτική και σχεδιαστική αναβάθμιση, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε ανοξείδωτες κατασκευές όλων των ειδών και να προσαρμοζόμαστε με μεγάλη ευκολία στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.
Επίσης η εταιρεία μας πρωτοπορεί στη χρήση νέων υλικών (corian) δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις στην αγορά. Τέλος η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της μαζικής εστίασης σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών μας θεωρούμε πως αποτελεί την καλύτερη εγγυητή για όλους όσους μας εμπιστεύονται για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κάθε είδους κατασκευή πάντα στα μέτρα και τις απαιτήσεις του χώρου σας

Καθώς ο χώρος της μαζικής εστιάσεως συνεχώς εξελίσσεται και δημιουργεί νέες ανάγκες και πρότυπα δεν θα μπορούσε παρά να μας ωθήσει στην παροχή και από μέρους μας νέων καινοτόμων και πρότυπων υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας εξοπλίζει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων δημιουργώντας λύσεις έξυπνες, μοναδικές, και λειτουργικές πάντα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες και το συμφέρον του κάθε πελάτη της.

Θέλοντας να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας δημιουργούμε κατασκευές οι οποίες προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε χώρου. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε και δημιουργούμε χώρους λειτουργικούς, πρωτότυπους και καινοτόμους.

Η εταιρεία Σ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ γνωρίζοντας πως στον χώρο της μαζικής εστιάσεως καθημερινά αυξάνεται ο ανταγωνισμός αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών προσφέρει στους πελάτες της ειδικές συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting).

Ο κύριος Δασκαλάκης Λευτέρης από τους γνωστότερους σεφ της Θεσσαλονίκης με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ξενοδοχείων και των εστιατορίων δημιούργησε μια ομάδα ανθρώπων που λειτουργούν με γνώμονα το κέρδος σας.

Από την εργονομική μελέτη της κουζίνας σας μέχρι την κοστολόγηση και το στήσιμο ενός μενού και την εκπαίδευση προσωπικού. Ο κύριος Δασκαλάκης και το επιτελείο του αναλαμβάνουν να δώσουν υπεύθυνες λύσεις σε ότι τους ζητηθεί.

 

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Καβαλάρη Θεσσαλονίκης κατασκευάζουμε και δημιουργούμε προϊόντα συμφωνά με τις ανάγκες του κάθε χώρου.
Κάτω από τη συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη του κ. Κωστόπουλου, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας υλοποιεί όλες εκείνες τις ειδικές κατασκευές που συνθέτουν το εργασιακό σας περιβάλλον.
Αφού τελειώσει η παραγωγική διαδικασία, τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα να τοποθετήσουν όλες τις κατασκευές στο χώρο σας.